7/05/2012

...Λατρεμενα VINTAGE...

                                   ...ειναι ξυλινα καλουποδια...


                                   ....ο δισκος με τεχνικη ντεκουπαζ..και μια μικτη τεχνικη
                                     οχι στημενη απο κρακελε...

                                ....και εδω ενα Κουταλι σε στυλ vintage...
Καλημερα..καλημερα..τι μου κανετε..το ξερω..πως ειστε καλα..χαλαρωνετε στο καναπε..δροσουλα..καφεδακι..κρυο τσαι με πολυ παγο..σε καπια ομορφη παραλια..πανω στην ξαπλωστρα..και μπολικο αντηλιακο..μην το ξεχναμε αυτο..και οσοι δουλευουν  κλεψτε λιγο χρονο τα σ.β..και αυτο καλο ειναι..και  οπιος δεν μπορει και αυτο..εχουμε την λυση..φαντασια να χεις..πανω στην ταρατσα..πισινουλα..ο ηλιος να ζεστανει το νερο..χοντρο αλατι..αντηλιακο..ομπρελιτσα..μουσικουλα..καντε και μια αφισα ζωγραφισμενη με φοινικες ηλιο..και μια παραλια..και νατο το θαυμα..καλη διαθεση να χουμε..ολα θετικα να σκεφτομαστε..να μην μιζεριαζουμε..δεν λεει κατι..ισα ισα που μας ριχνει..δεν θα ναι τωρα..θα ναι του χρονου..ξερουμε εμεις απο αυτα..οπου και να σται..να περνατε καλα..ο Θεος μαζι σας..και στα δυσκολα επανω το κεφαλι..να σκεφτουμε οτι καθε μερα..Ζουμε..μας δινει την ευκαιρια και Ζουμε..
..τα φιλια μου..

17 σχόλια:

  1. Λατρεμένα vintage...και τα δικά σου ακόμη περισσότερο...τα μποτίνια σου πάντα φοβερά...αλλά αυτό το τελευταίο κουταλάκι θα με βάλει σε νέες περιπέτειες...Να περνάς όμορφα Μαράκι μου... Φιλάκια από μένα και τα κορίτσια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστικά τα έκανες..!Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που έγραψες "και στα δυσκολα επανω το κεφαλι..να σκεφτουμε οτι καθε μερα..Ζουμε..μας δινει την ευκαιρια και Ζουμε.." Αυτό σκέφτομαι όταν πάω να πέσω ψυχολογικά εξαιτίας πολλών δυσκολιών και άδικων συνθηκών..Όμως ψηλά το κεφάλι,δεν το βάζουμε κάτω.. Τα φιλιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. vintage και τρελαίνομαι!!καταπληκτικά όλα μπράβο!!ο δίσκος μοναδικός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Μαράκι!Τα vintage σου σκίζουν!Ειδικά το κουταλάκι!Λατρεμένα....δε λες τίποτα!Σμουατσ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχες δημιουργίες έφτιαξες πάλι,το κουταλάκι όνειρο!!!
    Οσο για τις παραλίες δε μασάμε εμείς και όταν δεν τις έχουμε τις ζωγραφίζουμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρία μου , καλησπέρα!!!!!
    Τι έφτιαξες πάλι!!!!!!!!!!!!!!
    Το κουταλάκι αν δεν το έλεγες δεν θα το καταλάβαινα!!!!!!!
    Πολύ όμορφα όλα!!!!!
    Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λατρεμένα τα vintage αλλά εσύ τα κάνεις ακόμη πιο όμορφα ιδιαίτερα και ξεχωριστά με την αστείρευτη φαντασία σου και το μοναδικό σου στυλ!!Μαράκι σε θαυμάζω πάρα πολύ για όλα όσα βγάζεις αλλά και για το ταλέντο σου!!!!Μπράβο για τα αριστουργήματα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mαράκι μου, τί όμορφες δημιουργίες !!!! Τα καλαπόδια είναι εντελώς ξεχωριστά από άλλα που έχω δεί. Ο δίσκος είναι πανέμορφος, δεν κατάλαβα όμως με ποιά άλλη τεχνική είναι φτιαγμένο το κρακελέ.
    Το δε κουταλάκι, σου το είπαν ήδη τα κορίτσια, είναι το κάτι άλλο. Μπράβο γλυκειά μου ! Νά'σαι καλά να μας δείχνεις τέτοια ωραία πράγματα.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι μαγικά έχεις κάνει πάλι, Μαράκιιιιιιιιι; Αγαπημένα vintage και μεταμόρφωσες καλαπόδι και κουτάλι σε κομμάτια φανταστικά! Άσε το δίσκο με την ειδική τεχνική...... χάρμα ορθαλμών!!! Ε, είσαι και πολύ ΠΡΩΤΗ!!!!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καθε μερα..Ζουμε..μας δινει την ευκαιρια και Ζουμε..ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΣΟΥ,,,,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ *ΔΙΝΕΙ* ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ....
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΑΤΡΕΨΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ,,,,ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα Μαράκι μου!!!!Πόσο δίκιο έχεις!!!!!αυτά τα vintage που φτιάχνεις είναι ονειρεμένα!!!!δε μου λες έχεις αφήσει κουτάλι σπίτι σου;γλυκό μου Μαράκι σε φιλώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα και καλώς σε βρήκα! Πολύ όμορφες δημιουργίες! Το κουταλάκι απίστευτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαράκι είναι το ένα καλύτερο απ' το άλλο! Δεν ξέρω ποιό μ' αρέσει πιο πολύ! Είναι όλα τόσο καλοδουλεμένα και φτιαγμένα με γούστο! Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ομορφιές και μόνο ομορφιές μάς σερβίρεις, Μαράκι μου! Να'σαι πάντα καλά , να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και πανέμορφο καλοκαίρι! Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σαν κοσμηματα ειναι Μαρακι μου!!Ποσο ωραια τα δουλευεις και τα ομορφαινεις όλα με αυτο το μοναδικο στυλ!!Κι οι συμβουλες σου πολύτιμες, να σφιξουμε τα δοντια και να δειξουμε το γενναιο μας χαρακτηρα, αυτον χρειαζόμαστε τωρα!Να'σαι καλά, φιλια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι ομορφιές είναι αυτές Μαράκι??Πολύ όμορφα όλα και πολύ καλοδουλεμένα!!Μπράβο σου!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. VINTAGE....τρελαίνομαι....χαίρομαι πολύ που σε βρήκα....πολύ όμορφο και ρομαντικό το σπιτικό σου!!!! Όλα είναι πολύ εντυπωσιακά αλλά το κουτάλι με ξετρέλανε!!!! Θα τα λέμε...φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή